Pitääkö tämä paikkansa?

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Pitääkö tämä paikkansa?

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Nimimerkki Hohheli julistaa PVL:n kommenteissa
Miettikääpäs tekin pari kommentoijaa hetki, mikä taho tässä maailmassa menettää eniten rahaa ja tuottoisan bisneksensä, jos ja kun ihmiskunta lopettaa pakon edessä fossiilisten polttoaineiden käytön. Pelkästään maailman viisi suurinta öljy-yhtiötä käyttää tieteenvastaisen propagandansa levittämiseen yhteensä noin 200 miljoonaa dollaria vuodessa, joka on silti vain pieni murto-osa niiden liikevaihdosta. Vertailun vuoksi IPCC:n vuosibudjetti on noin 10 miljoonaa dollaria.
https://www.vastarinta.com/suomalaistut ... ent-162605
Ei näytä antavan mitään viitteitä väitteilleen, eikä itselläni ole nyt aikaa kaivella.
.

Tronic
Viestit: 350
Liittynyt: 15.08.2010, 16:38:00

Re: Pitääkö tämä paikkansa?

Viesti Kirjoittaja Tronic »

Kummallista kyllä, öljyteollisuus nimenomaan tukee (isolla rahalla, joskaan tarkempia summia minullakaan ei ole nyt esittää) ilmastoalarmistista tutkimusta. Olisiko sittenkin niin, ettei kukaan usko fossiilisten käytön vähenevän ratkaisevasti, mutta näiden edun mukaista on hilata tuotteen hinta mahdollisimman korkealle.

unbiased
Viestit: 1434
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Pitääkö tämä paikkansa?

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Siinäpä kysymys kenen tietoon luottaisi. Kuvien mukaan denialistien propagandassa pärjätään miljoonilla dollareilla kun ilmastopropagandassa on kyse miljardeista, jos nyt sitten ovat propagandaa, vaikka vähän siihen viittaa.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Vastaa Viestiin