AGW = kalibrointiero

Valvoja: Hallitus

nokikolari
Viestit: 75
Liittynyt: 15.09.2010, 18:00:32

AGW = kalibrointiero

Viesti Kirjoittaja nokikolari »

Lyhyesti: "Clearly the electronic thermometers produced warmer readings than the mercury thermometers."

http://notrickszone.com/2015/01/13/weat ... hIftX.dpbs

-Samasta asiasta oli jo vuosia ennen climate gatea yhdessä ylen tv-dokumentissäkin.
unbiased
Viestit: 1539
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: AGW = kalibrointiero

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Ai jaaha, lämpötila onkin noussut siksi, kun otettiin käyttöön tarkempia mittareita. Denialistiporukassa ei näytä äly kukoistavan.

Totta hemmetissä globaalisti mitattujen lämpötilojen keskiarvo on kohonnut. Sellainen ilmasto on. Lämpötilojen vuosikeskiarvo voi vaihdella peräkkäisinä vuosina jopa puoli astetta. Suomen vuosikeskilämpötila voi vaihdella vielä enemmän 3,5 astetta. Johtuu tietenkin siitä, että laskettavia lämpötiloja on ollut vähemmän vaihtelevassa ilmastossa. Keskiarvon vaihteluissa on muutoksia vuosittain, josta seuraa, että muutoksia myös vuosikymmenittäin ja todennäköisesti myös pidemmillä aikaväleillä. Kun näiden vaihteluiden todellinen syy on vielä hämärä, voidaan politiikan päämääristä johtuen lähteä harhateille vaihteluita selitettäessä.

Hämmästyttävää on, ettei Suomessa ole yhtäkään rohkeaa mediaa tai puoluetta, joka uskaltaisi panna hanttiin ilmastopolitiikalle. Viimevuosisadan alkupuolella tuli kommunistinen ideologia, joka päättyi totalitaariseen valtioon. Kommunismin hajottua syntyi uusi ideologia, joka pyrkii samanlaiseen totalitaariseen valtioon ilmastopolitiikallaan. Huomaa Suomessa innokkaat ilmastopoliitikot ovat entisiä taistolaisia kommunisteja. Näiden ihmisten vaikutusvaltavietti on pilannut länsimaisen tieteen ja sitä nykymedia tukee.
esalil
Viestit: 13
Liittynyt: 09.10.2018, 15:24:15

Re: AGW = kalibrointiero

Viesti Kirjoittaja esalil »

"Ai jaaha, lämpötila onkin noussut siksi, kun otettiin käyttöön tarkempia mittareita. Denialistiporukassa ei näytä äly kukoistavan."

unbiased ei ilmeisesti ymmärtänyt ollenkaan AGW:n sanomaa.
Vastaa Viestiin