Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Valvoja: Hallitus

Therminaattori
Viestit: 16
Liittynyt: 16.09.2010, 20:15:26

Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Viesti Kirjoittaja Therminaattori »

ovat tasoa nolla.

Maksoin jäsenmaksun maalis-huhtikuun taitteessa foorumin sivujen ohjeiden mukaan jäsenilmoittaumisen lisäksi.
Mitään ei kuulunut joten lähetin sähköpostia huhtikuussa osoitteisiin mate777@gmail.com ja jukka.j.rintala@gmail.com sekä
kysyin ottaako Ilmastofoorumi jäseniä vastaan.

Jukka Rintala vastasi toukokuussa:
"Tervehdys
Ilmastofoorumi ottaa uusia jäseniä vastaan. Jäsenet hyväksytään hallituksen kokouksessa. Hoidamme jäsenyysasiasi ASAP. Pahoittelemme viivästystä."

Tämän jälkeen ei ole kuulunut yhtään mitään ja on jo 13.7.2012.

Unohtakaa koko jäsenyys ja supatelkaa sekä höpötelkää keskenänne. Ette jäseniä ainakaan halua.

Terveisin, "Therminaattori".
Avatar
BorisW
Viestit: 1782
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Viesti Kirjoittaja BorisW »

Olen valitettavasti huomannut, että keskustelu ilmastonmuutoksesta on hiipunut. Liekö syynä kyllästyminen vai tuhautuminen, kun poliittiset päätökset on jo "kirjoitettu kiveen". Toisaalta olen huomannut, että uusimmat tutkimukset eivät enää oikeastaan tue IPCC:n pelottelumantraa. Onko tämä hyvä vai huono asia onkin tuhannen taalan kysymys.

Itse yritän edelleen pitää keskustelua yllä. Siksi on erinomaista, että sellaiset kuin Lorentz jaksavat vääntää peistä. Toivoisi todella aktiivisempaa osallistumista.
Antero
Viestit: 161
Liittynyt: 02.03.2008, 13:43:30

Re: Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Viesti Kirjoittaja Antero »

Hei!
Taisi vierähtää vuosi kun viimeksi kävin näillä sivuilla. Aikani on mennyt englannin opiskelussa jo kolme vuotta ja siitä ei tahdo tulla vieläkään mitään. Niin ennustin aikoinaan, että sana ilmastonmuutos tulee kärsimään inflaation ja niin on käynytkin. Pitäisi keksiä parempi sana tilalle. Mm. Vanhanen pääministerinä ollessaan käytti sanaa niin paljon, että sana ilmastonmuutos kului jo siinä pilalle. melkein kakkihan voidaan siirtää ilmastonmuutoksen piikkiin ja varmaan Eurokriisikin. On liian lämmintä joten järkevistä päätöksista ei tule mitään. terveisiä vaan Borikselle kyllä kunnossa ollaan.
Sen jäsenmaksutilin voisi laittaa kyllä näille sivuille vai onko se jo jossakin täällä?
Antero
Avatar
Hansi Harjunharja
Viestit: 31
Liittynyt: 22.04.2011, 00:55:29

Re: Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Viesti Kirjoittaja Hansi Harjunharja »

Ilmastofoorumin toiminta yhdistyksenä näyttää olevan ollut pitkään hyvin pienen porukan hallussa, oikeastaan melkeinpä yhden ihmisen. Kun tulin puheenjohtajaksi, yllätyin muun hallituksen passiivisuudesta ja siksi hallitusta muutettiinkin alkuvuodesta. Passiivisuus ei ole riittävästi kaikonnut, tai sanotaanko, että vastuunkantoa ei ainakaan olla laajennettu. Boriksen kommentti asiasta, että ilmastonmuutos ei ole kovinkaan in juuri nyt, on ihan aiheellinen. Tämän vuoksi jokainen hallituksessa istuva onkin toiminut monessa muussa aktiivisemmin kuin yhdistyksen hallituksessa - itsekin.

Omat aikaa vieneet ongelmat ovat olleet henkilökohtaisia viime aikoina ja niitä en siksi sen enempää levittele. Foorumissa on hallituksessa myös ihmisoikeus- informaatiosota- ja talousasioihin vihkiytyneitä osallisia ja tietenkin jokaisella on myös oma elämänsä. Omalta osaltani odotan, että saan selkeyden edes siihen, missä tulen asumaan, kunhan palaan Utsjoelta töiden parista...tuo asuinpaikka kun lienee nyt jossain Ivalo-Turku -akselilla. Juuri nyt teen Utsjoen kesälukiossa kahta hommaa, joista toinen keskittyy ilmastoon ja suomalaiseen puulustotutkimukseen.

Hansi
Avatar
BorisW
Viestit: 1782
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ilmastofoorumin jäsenhankintahalut

Viesti Kirjoittaja BorisW »

Vaikka keskustelu on hiipunut ei se suinkaan tarkoita, että saisi laskeutua lepäämään laakereilleen. Poliittisella areenalla tuotetaan koko ajan entistä huolestuttavampia päätöksiä, joiden myöhempi peruminen vaikeutuu entisestään. Siksi kehotan entistä useampien edelleen nousemaan barrikadeille vaikka vain sanansäilää heiluttamaan.
Vastaa Viestiin