Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta - Rekisteröityminen

Käyttämällä "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta", "https://ilmastofoorumi.fi/foorumi"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License v2" -lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle. phpBB Limited ei ole vastuussa siitä, mitä sallimme tai kiellämme sopivana sisältönä ja/tai käytöksenä. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: https://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Ilmastofoorumi ry - Keskustelupalsta" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.