Monckton tykittää tasapainottaakseen

WUWT-blogissa oli taas vieraskirjoittajana Christopher Monckton of Brenchley . Hän kattaa aika tarkaan koko ilmastonmuutosasian, koska kirjoitti vastineen Britannian ilmatieteenlaitoksen johtaja Varleyn yleistajuiseen artikkeliin. Moncktonin tarkoituksena oli jakaa tasapainottavaa tietoa. […]

Tämä on katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta. Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Ihmistekoiset maanjäristykset – pelottelun huippuko?

Arvostamani luonnonsuojelija Jim Steele on pahoittanut mielensä Newsweekin artikkelista ,  jossa koplattiin ihmistekoiset hiilidioksidipäästöt ja Nepalin tuhoisa maanjäristys . Koska Steele on kaiketi enemmän biosfäärin kuin litosfäärin tuntija eikä hän […]

Tämä on katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta. Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Meri ei hukuta kaupunkejamme, ellemme niin tahdo

Nyt en enää löytänyt videoa, jossa kuvattiin rannikkojen tulvimista olettaen, että kaikki mannerjää planeetaltamme sulaa. Missään ei näkynyt aikalaskuria, joka olisi kertonut, montako miljoonaa vuotta mahdollisesti prosesessin oletetaan kestävän. Joka […]

Tämä on katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta. Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Aiheuttaako merien lämpeneminen tulvauhkaa?

Wikipedia kertoo, että merivesien lämpölaajeneminen on suurin syy merien pinnan kohoamiseen.  Kattilassa vettä lämmitettäessä tätä lämpölaajenemisilmiötä ei helposti havaitse, mutta toisen pinnan kohoamissyyn, veden lisäyksen vaikutuksen, voi helposti todeta.  Helposti […]

Tämä on katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta. Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Merenpinta ei kiihdytäkään?

Kiihtyvästi nousevaksi uskottu meren pinta on esitetty eräänä todisteena merien lämpösisällön kasvusta ja samalla selityksenä sille, miksei keskimääräinen pintalämpötila juuri kohoa, vaikka ilmastokatastrofi uhkaakin. Kuva 1 kertoo NOAA:n käsityksen […]

Tämä on katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta. Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »