Tietojen käyttö: Kun lähetät tiedot, annat suostumuksesi tietojen käyttöön. Vaalikoneeseen antamiasi henkilötietoja käsittelemme tämän suostumuksen perusteella seuraavasti: Lomakkeella lähetetyt henkilötiedot (nimi, kunta, puoluelista/ryhmä, mahdollinen sitoutumattomuus, sekä mahdolliset lisätiedoissa annetut henkilö- ja yhteystiedot) sekä vapaaehtoisten vastaustesi mukainen näkemys julkaistaan Kuntavaalit 2021 ehdokkailta sivustollamme ennen ennakkoäänestyksen alkamista. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, sitä käytetään tarvittaessa ehdokkuuden varmistamiseen. Henkilötietojen käyttötarkoitus on palvelun toimittaminen jäsenillemme, tarkemmin avustaminen heidän äänestyspäätöksessään ja ehdokkaidensa seuraamisessa vaalikauden aikana. Jälkimmäisen takia, tietoja säilytetään vaalikauden loppuun. Tietosuojaseloste

Facebook-kommentit

kommentti(a)

Share This