Mikko Paunio on kirjoittanut jälleen kirjan, jonka tietoja et valtamediasta löydä. Hänen aikaisempi kirjansa Vihreä valhe käsitteli samaa teemaa – kuinka vihreä ajattelu tuhoaa luontoa ja tappaa ihmisiä. LL, LKT, dosentti, lääkintöneuvos Paunio omaa valtavan kokemuksen useiden kansainvälisten instituutioiden ja Suomen sosiaali- ja terveysministeriön palveluksesta. Tällä kertaa Paunion ajatukset on paketoitu helposti sulavaan, pilapiirroksilla kuvitettuun, … Jatka lukemista "Hou...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Mikko Paunio on kirjoittanut jälleen kirjan, jonka tietoja et valtamediasta löydä. Hänen aikaisempi kirjansa Vihreä valhe käsitteli samaa teemaa – kuinka vihreä ajattelu tuhoaa luontoa ja tappaa ihmisiä. LL, LKT, dosentti, lääkintöneuvos Paunio omaa valtavan kokemuksen useiden kansainvälisten instituutioiden ja Suomen sosiaali- ja terveysministeriön palveluksesta. Tällä kertaa Paunion ajatukset on paketoitu helposti sulavaan, pilapiirroksilla kuvitettuun, … Jatka lukemista "Hou...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Share This