Nyt se on virallista! Ilmastonlämpenemättömyys voi nyt hankkia ajokortin, suorittaa ase- tai siviilipalveluksen, ostaa mietoja alkoholijuomia ja äänestää vaaleissa, sillä se on saavuttanut kypsän 18 vuoden ja yhden kuukauden iän. RSS-satelliittimittausaikasarjan mukaan nyt on kulunut 217 perättäistä kuukautta, kun maapallon keskilämpötilatrendi on korkeintaan nolla.

Ei ilmastonlämpenemistä 18 vuoteen 1 kuukauteen

Ei ilmastonlämpenemistä 18 vuoteen 1 kuukauteen

Tämä ei tietenkään ole uutinen tilastollista analyysia seuraaville. Itse asiassa professori Ross McKitrickin elokuussa 2014 julkaistun tilastollisen analyysin mukaan maapallon ilmasto ei ole lämmennyt jopa 26 vuoteen.

Toisin sanoen yksikään lapsi, teini ja nuori aikuinen ei ole omakohtaisesti kokenut ilmastonlämpenemistä. Siitä huolimatta juuri he tulevat tulevaisuudessa maksamaan sen torjumisesta, erityisesti jos ilmastolaki hyväksytään eduskunnassa. Ilmastofoorumi ry on luonnollisesti esittänyt eduskunnan valiokunnille eriävän mielipiteensä.

Facebook-kommentit

kommentti(a)

Share This