Ihmiskuntaa on parin viimeisen vuosikymmenen aikana syyllistetty kovasti ilmaston lämmittämisestä. Tuollainen kollektiivinen syyllistäminen tuntuu aika yleiseltä ja ehkä joitakin kohtaan epäreilultakin. Se ei myöskään löydä oikeita syyllisiä uhkaavaan katastrofiin, joka meitä odottaa joidenkin ilmastotutkijoiden mukaan kahden asteen lämpenemisen jälkeen. Katsotaanpa, auttaisivatko lämpöaikasarjat syyllisten etsinnässä?Hain kolme globaalia lämpöaikasarjaa exceltaulukkooni. Ne ovatMer...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Ihmiskuntaa on parin viimeisen vuosikymmenen aikana syyllistetty kovasti ilmaston lämmittämisestä. Tuollainen kollektiivinen syyllistäminen tuntuu aika yleiseltä ja ehkä joitakin kohtaan epäreilultakin. Se ei myöskään löydä oikeita syyllisiä uhkaavaan katastrofiin, joka meitä odottaa joidenkin ilmastotutkijoiden mukaan kahden asteen lämpenemisen jälkeen. Katsotaanpa, auttaisivatko lämpöaikasarjat syyllisten etsinnässä?Hain kolme globaalia lämpöaikasarjaa exceltaulukkooni. Ne ovatMer...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Share This