Yhdistyksen perustaminen on jo saanut aikaan jonkin verran keskustelua, mikä on tietenkin erittäin positiivista. Yhdistyksestä on puhuttu jo ainakin Tiede-lehden, Suomi24:n (kahdesti), Jatkoajan ja Kansalaiskeskustelu.netin keskustelupalstoilla sekä tietenkin joissain blogeissa, kuten Keisarin uusissa vaatteissa (kahdesti) ja Tiedemiehessä.

Yhdistyksen puolesta voin sanoa, että otamme kaiken palautteen kiitollisena vastaan. Keskusteluissa ja sähköpostissa nähty negatiivinenkin palaute osoittaa, että osuimme selvästi johonkin kipeään hermoon! Siitä on hyvä lähteä kehittämään toimintaamme, sillä se auttaa meitä keskittymään keskustelun kannalta tärkeimpiin asioihin sekä tietysti korjaamaan virheitä, jos sellaisia ilmenee. Myönteistäkin palautetta on tietysti tullut, mikä auttaa jaksamaan.

Osallistuaksemme entistä paremmin keskusteluun olemme juuri avanneet keskustelupalstan sivuillemme. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita antamaan oman panoksensa debattiin tätäkin kautta. Foorumin ylläpidon tavoittaa osoitteella foorumi.ei.roskapostille@greenfree.fi. Samalla osoitteella voi myös ehdottaa uusia keskustelualueita foorumille.

Facebook-kommentit

kommentti(a)

Share This